Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Σε αγώνα που δεν αντέχει σε κριτική, 6-0 ο Ατρόμητος την Ελπίδα Αγίου Γεωργίου.

Το πιο εύκολο απόγευμα του πρωταθλήματος πέρασε ο Ατρόμητος, αφού νίκησε με 6-0 την Ελπίδα Αγίου Γεωργίου.
Μόλις στο 3΄ έχουμε το 1-0, όταν Κακαϊτσας και Γάτσος έκαναν το ένα - δύο και ο δεύτερος δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον τερματοφύλακα της Ελπίδας....Στο 10΄ο Κυριακόπουλος εκτελεί φάουλ, στην πορεία της μπάλας πετάγεται ο Ερβίστ και κάνει το 2-0. το 3-0 έκανε ο Κακαϊτσας που δέχθηκε ασίστ από τον Γκόβαρη. Το 3-0 ήταν το σκορ ημιχρόνου.

Στο 53΄ έχουμε ανατροπή για τον Κακαϊτσα και πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών αναλαμβάνει να εκτελέσει ο εορτάζων Παληγιάννης, που την ημέρα των γενεθλίων του χρίζεται σκόρερ. Στο ο 65΄ ο Κακαίτσας διπλασιάζει τα τέρματά του και κάνει το 5-0. Στο αμέσως επόμενο λεπτό έχουμε τον δεκαεξάχρονο Δασκαλόπουλο, να κάνει την πρώτη του εμφάνιση με την πρώτη ομάδα. Το σκορ έκλεισε στο 70΄ ο Κυριακόπουλος που σκόραρε ύστερα από καιρό. Επόμενος αγώνας για τον Ατρόμητο το πρώτο τοπικό ντέρμπι για τον δεύτερο γύρο, με τον Πάμισσο Καλογριανών.
Α.Σ. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: ΠΑΤΣΙΑΛΗΣ, ΝΤΙΚΑΣ (46΄ΤΕΓΑΣ), ΜΕΤΟΥΣΙ, ΦΑΛΑΓΓΑΣ, ΛΙΑΠΗΣ, ΠΑΛΙΓΙΑΝΝΗΣ (60΄ΧΑΤΖΗΑΝΔΡΕΟΥ), ΓΚΟΒΑΡΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΑΤΣΟΣ (66΄ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου