Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Παλικαρίσιος βαθμός (Πασχαλίτσα - Ατρόμητος 1-1)



Δια πυρός και σιδήρου κατάφερε ο Ατρόμητος Παλαμά να αποσπάσει το θετικό αποτέλεσμα στην δύσκολη έδρα της Πασχαλίτσας στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής της Α' ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Καταρχήν το παιχνίδι- το οποίο έγινε σε ένα γήπεδο πολύ βαρύ, ειδικά ο άξονας από τέρμα σε τέρμα ήταν βούρκος- ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο για την ομάδα του Παλαμά καθώς  δέχτηκε γκολ από τα αποδυτήρια χάρη σε τέρμα του Μαντέλα που έπιασε στον ύπνο την άμυνα των φιλοξενουμένων.


Σταδιακά ο Ατρόμητος ισορρόπησε το ματς και έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες για γκολ. Αυτό ήρθε στην εκπνοή του 1ου ημιχρόνου οταν μετά το 1-2 του Βελλίου με τον Μουλάϊ ο τελευταίος έβγαλε μπαλιά τρύπα στον Κακαϊτσα στην περιοχή ,το σουτ του οποίου απέκρουσε ο Σαϊνης και ο Γιώργος Μαγαλιός με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας και σε αυτό τεράστια ευθύνη φέρει ο ανεκδιήγητος διαιτητής Γαλάνης που "κατάφερε" να εκνευρίσει με τα σφυρίγματά του και τις δυο ομάδες βγάζοντάς τες συνεχώς εκτός αγωνιστικού ρυθμού, αλλα και τους φιλάθλους των δυο ομάδων.Θύμα όμως των αλλοπρόσαλλων σφυριγμάτων του έπεσε μόνο η ομάδα του Ατρομήτου καθώς τελείωσε το παιχνίδι με εννέα παίχτες εξαιτίας της αποβολής του Βελλίου με απευθείας κόκκινη στο 78'  και του Παληγιάννη με δεύτερη κίτρινη (που μόνο αυτός είδε!) στο 83' ,αφαιρώντας έτσι δυο πολύτιμες μονάδες απο το επόμενο παιχνίδι-ντέρμπι του Ατρομήτου με την Μυρίνη στον Παλαμά το ερχόμενο Σάββατο.

Διαιτητές : Γαλάνης Χρ. , Μπεκιάρης Α. και Πολύζος Ι.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ : Παππάς, Ανυφαντάκος, Veliu, Λιάπης, Φαλάγγας, Κουκούδας (27' Μαυρουδής), Τρουβάς(60΄ λ.τ. Τέγας), Κακαϊτσας, Mullaj, Παληγιάννης Ε.,Μαγαλιός Γ.(85΄ Μαγαλιός Ν.)

ΠΑΣΧΑΛΙΤΣΑ : Σαϊνης Δ., Kola, Κούλπας, Καρτσάνας, Σαϊνης Χ., Ρεντζέλας, Χατζηανδρέου, Γκόβαρης (45' Αρσένης), Μαντέλας(80' Μελισσός), Καμινιώτης, Μαυρίας(65' Παληγιάννης Κ.).

**Όταν έφτασε η ομάδα στα αποδυτήρια στον Παλαμά μια "γλυκιά" έκπληξη περίμενε τον Βασίλη Κακαϊτσα που έχει γενέθλια σήμερα αλλα και τον Αντώνη Παππά και τον πρόεδρο Γιώργο Πάσχο που έχουν γενέθλια αύριο, καθώς η Διοίκηση είχε φροντίσει να υπάρχουν γλυκά στο γήπεδο.Να τους ευχηθούμε να τα εκατοστήσουν με υγεία και πάντα επιτυχίες.Δείτε το video :


2 σχόλια:

  1. AN KAI ME 9 PAIKTES..STO RELANTY TOUS EIXAME..AUTOI POU FONAZAN AP EKSW KATA TOU ATROMITOU EIDAN OTI TELIKA KAI AUTOUS STO RELANTI TOUS EIXAME....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε Κώστα Α. το σχολιό σου εμπεριέχει μεγάλη δόση αλήθειας....Για να το αναρτήσω όμως (επειδή αναφέρεσαι ονομαστικά σε συγκεκριμένο άτομο) θα πρέπει να αναφερθείς επώνυμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή