Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Δήλωση του Στράτου Πέτρου


<<Μετά την ενημέρωσή μου (τηλεφωνικά ) από τον αντιπρόεδρο του Ατρομήτου Παλαμά για την απόφαση του Δ.Σ. να αποχωρήσω από την ομάδα θα ήθελα να δηλώσω τα εξής :
Σέβομαι την απόφαση του Δ.Σ. από τη στιγμή που είναι για το καλό της ομάδας όπως μου είπαν... Αποχωρώ όμως με στενοχώρια και πολύ πικρία καθώς η απομάκρυνσή μου έγινε χωρίς ίχνος σεβασμού και ένδειξη αξιοπρέπειας προς τονάνθρωπο και ποδοσφαιριστή Στράτο Πέτρου που τίμησε τη φανέλα του Ατρομήτου αγωνιζόμενος από μικρό παιδί στα παιδικά τμήματα και για χρόνια ολόκληρα στην ανδρική ομάδα.
Θα ήθελα τέλος να ευχηθώ στους συμπαίκτες μου καλή συνέχεια στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας και πάντα επιτυχίες.>>

ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΕΤΡΟΥ

5 σχόλια:

  1. ΣΤΡΑΤΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.
    ΠΑΝΤΩΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΕΤΡΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΚΡΑΘΕΙ..ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΑΝΤΑ ΨΗΛΑ.
    ΠΑΝΤΩΣ
    ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΑΜΑΙΚΗ
    Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.

    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
    ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
    ΑΕ ΕΥΟΣΜΟΥ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε Στρατο, με τον ίδιο τροπο έφυγαν πολλοι παιχτεσ από τις ομάδες που υπηρέτησαν χρόνια (ΓΚΑΛΗΣ,ΣΑΡΑΒΑΚΟΣ,ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ,ΓΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ κ.α.).Φυσικα δεν μπορούν να συγκριθούν οι ανωτέρω αθλητές με σένα μόνο ως προς την αξία ,γιατί για όλα τα αλλά σίγουρα υπερτερεις(διότι εσύ δεν κερδισες χρήματα παρά μόνο υπηρετησες τον Ατρομητο επειδή αγαπουσες αυτόν και γενικά το ποδοσφαιρο). Καλη συνέχεια στην μεγάλη προσπάθεια ,η οποια δεν εχει εκτιμηθει οσο θα πρεπε, που κανείς στα τμήματα υποδομής αν και βλέπω (τον λύκο τον βλεπεις,τον ντορό ψάχνεις )να έχεις την ίδια κατάληξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στράτο όλοι ξερουμε τι έχεις προσφέρει στο σύλλογο.ακόμα και στα δύσκολα χρονια ησουν εκεί.οι αλλοι που ήταν που το παιζουν μεγαλοπαραγοντες?αλλα ετσι είναι.πρωτα ο κωστας νασιακος μετα ο γιάννης ντινας μετα ο στράτοσ πέτρου και μετα ο ...........Ολοι παλαμιώτες.μπράβο Δ.Σ.εμεινε ακόμα ο ανυφαντακοσ τρουβας πατσιαλης μαγαλιος.τελειώστε τους για να ικανοποιειθείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ARE STRATO DEN EPREPE NA SE DIOKSOUNE
    GIATI SAN PROPONITI AKADIMIA EGW SE PARADEXTIKA KAI SE PARADEXOME

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. MRAVO RE STRATO POU PAROLOU AUTA WS TIN TELEFTEA STIGMI EYXESE TA KALITERA
    MRAVO SOU !!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή