Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

7η Αγωνιστική Παιδικού Πρωταθλήματος _3-0 α.α ο Ατρόμητος

Η έδβομη αγωνιστική πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε για το Παιδικό και Προπαιδικό πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ.Κ. Η Ακαδημία του Ατρομήτου ήταν για μια ακόμα φορά παρούσα και με τα δύο τμήματά της παρά της κακές καιρικές και γηπεδικές συνθήκες.
Αναλυτικά για το Παιδικό τμήμα:

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 
Η ομάδα του Παιδικού τμήματος της Ακαδημίας ήταν προγραμματισμένο να αγωνιστεί εντός έδρας με αντίπαλο την Α.Ε. Καρποχωρίου το Σάββατο 09/12/2012 αλλα δυστυχώς η αντίπαλη ομάδα δεν έδωσε το παρών (χωρίς να υπάρξει η παραμικρή ενημέρωση!).
Έτσι η ομάδα του Παλαμά κέρδισε το παιχνίδι 3-0 α.α. Το γεγονός αυτό όμως έδωσε την ευκαιρία να γίνει ενα οικογενειακό δίτερμα στο Δημοτικό Στάδιο με τους κίτρινους να κερδίζουν τους λευκούς με σκορ 3-2 μετά απο ενα συναρπαστικό παιχνίδι με το πάθος και την διάθεση να περίσσέυει και απο τις δυο ομάδες, καθώς είχαν πέσει και τα ανάλογα "στοιχηματάκια" ,με τους δύο προπονητές Στράτο Πέτρου (λευκοί) και Βαγγέλη Τρουβά (κίτρινοι) να επιλέγουν απο μια ομάδα αφου πρώτα οι παίκτες χωρίστηκαν μόνοι τους σε ομάδες.
Η καλύτερη έκλπηξη όμως έγινε στο τέλος του παιχνιδιού όταν ο Κωνσταντίνος Μαντές κέρασε όλους γλυκά καθώς είχε τα γενέθλιά του.Του ευχομαστε και μέσα απο το σάϊτ να τα εκατοστήσει με υγεία.














Δείτε τις φωτο:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου