Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Λύτρωση και ισοφάριση στο τέλος για τον Ατρόμητο


Σ΄ έναν ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ για αγώνα αγωνιστικό χώρο που έμοιαζε περισσότερο για χωράφι (ακόμη και πέτρες προεξείχαν ενώ στις δυο εστίες είχε πέσει άμμος με αποτέλεσμα να βουλιάζει ο τερματοφύλακας κανονικά! όπως καθαρά φαίνεται και στις φώτο) και υπο βροχή, ο Ατρόμητος κατόρθωσε με απ΄ ευθείας κτύπημα φάουλ του Κακαίτσα στο 80΄ να ισοφαρίσει την Ελπίδα Αγίου Γεωργίου. Η εμφάνιση του Ατρόμητου στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ κακή και η Ελπίδα μετά από ένα έμμεσο και αμφισβητούμενο φάουλ που καταλόγισε ο κ. Μαργιολάς  στο 31΄, κατόρθωσε να προηγηθεί μετά από πολλές κόντρες, με τον Καρύδα. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με δύο αλλαγές για τον Ατρόμητο, με τον Μαγαλιό Γ. να παίρνει τη θέση του Τέγα και τον Τρουβά τη θέση του Μαυρουδή. Αυτό βελτίωσε αισθητά την εικόνα της ομάδας που έκλεισε στο μισό γήπεδο την ομάδα του Αγίου Γεωργίου,η οποία σ΄ όλο το δεύτερο ημίχρονο έκανε άσκοπες καθυστερήσεις με την ανοχή του κακού διαιτητή κ. Μαργιολά. Στο δεύτερο ημίχρονο είναι ζήτημα να παίχτηκε ένα τέταρτο αγώνας. Προς το τέλος είχαμε αλλεπάλληλες χαμένες ευκαιρίες με τον Μουλάι και τον Κακαϊτσα για να έρθει στο 80΄ και η ισοφάριση.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΜΑΡΓΙΩΛΑΣ, ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ :
 ΕΛΠΙΔΑ: ΤΣΙΑΝΤΟΥΛΑΣ, ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΓΡΑΒΑΝΗΣ Π., ΚΥΡΙΤΣΑΣ, ΚΑΡΥΔΑΣ, ΠΟΛΥΖΟΣ Η., ΓΡΑΒΑΝΗΣ Α., ΓΡΑΒΑΝΗΣ Β.,(79΄ ΤΣΑΛΑΜΕΓΚΑΣ), ΜΗΤΣΙΚΩΣΤΑΣ, (85΄ ΠΟΛΥΖΟΣ Β.), ΚΟΤΤΗΣ, ΑΓΓΕΛΗΣ.
 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: ΠΑΤΣΙΑΛΗΣ, ΑΝΥΦΑΝΤΑΚΟΣ, ΒΕΛΙΟΥ, (85΄ ΠΟΛΥΖΟΣ), ΛΙΑΠΗΣ, ΦΑΛΑΓΓΑΣ, ΚΟΥΚΟΥΔΑΣ, ΤΕΓΑΣ, (46΄ ΜΑΓΑΛΙΟΣ Γ.), ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ (46΄ ΤΡΟΥΒΑΣ), ΚΑΚΑΪΤΣΑΣ, ΜΟΥΛΑΪ, ΠΑΛΗΓΙΑΝΝΗΣ



1 σχόλιο:

  1. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΡΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ?ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή