Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Ατρομήτου


Πραγματοποιήθηκε χθές βράδυ (Σάββατο 29/12/2012) ο χορός του Α.Σ. Ατρομήτου Παλαμά, στο κέντρο διασκέδασης “ΜΕΓΑΡΟΝ ΠΑΛΑΜΑ ” . Μέσα σε μια ζεστή και οικογενειακή ατμόσφαιρα  διοίκηση,προπονητής και ποδοσφαιστές  μαζί με τους φίλους και τις φίλες του Συλλόγου που παραβρέθηκαν στο κέντρο,ξέφυγαν λίγο απο το άγχος της καθημερινότητας και διασκέδασαν  μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες...

Ο Πρόεδρος Γιώργος Πάσχος καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους , τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους και ευχήθηκε το 2013 να είναι για όλους μια χρονιά με υγεία και λιγότερα προβλήματα.

Στη συνέχεια, αφού προσφώνησε τους επίσημους καλεσμένους που ήταν παρόντες στην εκδήλωση, κάλεσε πρώτο τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΠΑΠ Απόστολο Τσερέπη να απευθύνει χαιρετισμό. Στη συνέχεια απηύθυνε χαιρετισμό ο Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καρδίτσας Μανώλης Παλάσκας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους : η Δημοτική Αρχή, εκπρόσωποι των υπολοίπων αθλητικών σωματείων του Παλαμά ( Τιτάνες ,Ευρύπυλος κ.α.), ο Πρόεδρος της ΕΠΣΚ Μανώλης Παλάσκας συνοδευόμενος από τον Γεν. Γραμματέα της Ένωσης Αλέξανδρο Λέκκα και τον Πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας Αρη Τσίρα.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα την ομάδα ιδιαίτερα αυτή τη δύσκολη εποχή, όπως επίσης ευχαριστεί και όλους τους επαγγελματίες που πρόσφεραν τα προϊόντα που περιείχε η πλούσια λαχειοφόρος αγορά.


Φωτογραφικό υλικό απο τη χθεσινή βραδιά μπορείτε να δείτε  εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου