Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Γκολ και θέαμα στον βούρκο του Ταυρωπού


Σε εναν αγωνιστικό χώρο γεμάτο λάσπη και υπο τσουχτερό κρύο Ταυρωπός και Ατρόμητος αναδέιχθηκαν ισόπαλοι 3-3 στην αυλαία του δευτέρου γύρου προσφέροντας σε όσους φιλάθλους αψήφησαν τον άσχημο καιρό πλούσιο θέαμα και αρκετά γκολ.

Η αλήθεια είναι όμως οτι ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε εξαιρετικά κακή κατάσταση (βούρκος κανονικός) και ενώ όλοι περίμεναν οτι ο διαιτητής Τζαφάλιας θα έκανε το αυτονόητο για να προστατέψει κύριως την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών,δηλ. να αναβάλλει το μάτς, προς γενική έκπληξη διέταξε να ξεκινήσει ο αγώνας ,αφού πρώτα έκανε ¨έλεγχο¨ του αγωνιστικού χώρου αφήνοντας την μπάλα να αναπηδήσει επιλεκτικά σε σημείο που δεν είχε λάσπη!!
Το παιχνίδι λοιπόν έγινε κανονικά με τους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων να προσφέρουν στους ηρωικούς φιλάθλους μια λασπομαχία μεν αλλα γεμάτη απο όλα: πολλές φάσεις,6 γκολ,δοκάρια,πέναλτυ.

Ο Ατρόμητος μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο 11ο λεπτό το σκορ ήταν 0-2 με γκολ του Μαυρουδή (πέναλτι) και του Κακαϊτσα .Μετά το 20άλεπτο ο Ταυρωπός ισορρόπησε τον αγώνα και κατάφερε να μειώσει στο 27ο λεπτό με τον Κυριάκη αφού ένα λεπτό πριν ο Κακαίτσας δεν κατάφερε με πλασέ να κάνει το 0-3. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου οι δυο ομάδες έχασαν και άλλες ευκαιρίες να πετύχουν τέρμα πλην όμως το ημίχρονο βρήκε τον Ατρόμητο να προηγείται(1-2).

Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα του Ταυρωπού κατάφερε να πάρει την πρωτοβουλία τον κινήσεων και με δυο γκολ στο 61ο απο τον Τάκα και στο 77ο λεπτό απο τον Καϊνανά - με προβολές και τα δυο και αφού η μπάλα πρώτα είχε πουλήσει τους αμυντικούς του Ατρομήτου κολλώντας στη λάσπη -¨γύρισε¨ το παιχνίδι (3-2). Ο Ατρόμητος βρήκε το σθένος και επέστρεψε με γκολ από τον Λιαπη με κεφαλιά στο 88ο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ του Τρουβά.

Το φιλμ του αγώνα :
7΄ μετά από λάθος της άμυνας του Ταυρωπου ο Κακαϊτσας σούταρε από πλάγια αριστερά ,όμως η μπάλα κόλλησε στη λάσπη πριν περάσει την τελική γραμμή του τέρματος.

9΄ 0-1 ,ο Ατρομητος κερδίζει πέναλτι με τον Μαυρουδή , το οποίο εκτελεί ο ίδιος.


11΄ 0-2 , ο Κακαϊτσας εκμεταλλεύεται λάθος της άμυνας και με σούτ έξω από την περιοχή σκοράρει.

15΄ ο Κακαϊτσας πραγματοποιεί επέλαση από αριστερα, το σουτ όμως καταλήγει στο δοκάρι της εστίας του Ταυρωπού

21΄ με ψηλοκραμαστό σουτ ο Κυριακη(Ταυρωπός) πήγε να ¨κρεμάσει¨ τον Πατσιαλή, το σουτ κατέληξε άουτ

25΄ ευκαιρία για τον Ταυρωπό μετά από σέντρα από αριστερά του Παρασχή.

26΄ ο Κακαιτσας κανει κούρσα από το κέντρο όμως το σουτ κολλάει στη λάσπη πριν την γραμμή του τέρματος και ετσι δεν γίνεται το 0-3.

27΄ 1-2 ο νομός του ποδοσφαίρου…. Σέντρα από αριστερά και ο Κυριάκης με προβολή σκοράρει.

34΄ φάουλ από αριστερά όπως επιτίθεται ο Ταυρωπός απο τον Καϊνανά χτυπάει στο τοίχος και περνάει λίγο πάνω από το δοκάρι του Πατσιαλή

37΄ σουτ έξω από την περιοχή για την ομάδα του Ταυρωπού το οποίο μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια ο Πατσιαλής

40΄ φάουλ από δεξιά όπως επιτίθεται ο Ατρόμητος το οποίο εκτελεί ο Κουκουδας και ο Λιάπης με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι στέλνει την μπάλα πάνω από το δοκάρι

46΄ Μαγαλιός αντί Μαυρουδή

61΄ 2-2 , ο Ταυρωπός ισοφαρίζει με τον Τάκα μετά από φάουλ(στον άξονα της εστίας ,μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής) το οποίο κατέληξε κατευθείαν στο τέρμα του Ατρομήτου αφού πέρασε από πολλά κορμιά.

64΄ μετά από κόρνερ και σύγχυση μέσα στην μικρή περιοχή του Ατρομήτου , απέκρουσε με κεφαλιά πάνω στη γραμμή ο Βελλίου

67΄ Τεγας αντί Κουκούδα

71΄ από μπαλιά του Τρουβά, ο Κακαιτσας μπαίνει στην περιοχή το σουτ όμως αποκρούει σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Ταυρωπού

77΄ 3-2 γκολ για το Ταυρωπό μετά από εκτέλεση φάουλ από πλάγια αριστερά και αλλεπάλληλα λάθη από την άμυνα του Ατρομήτου ο Καϊνανάς την σπρώχνει στα δίχτυα

80΄ Διδάγγελος αντι Βελλίου

85΄ ο Ασιμ σουτάρει λίγο έξω από την περιοχή και η μπάλα καταλήγει λίγα εκατοστά από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Ταυρωπού

88΄ 3-3 γκολ για τον Ατρόμητο μετά απ εκτέλεση φάουλ του Τρουβα και κεφαλιά τουΛιάπη ο οποίος πανηγυρίζει έξαλλα το γκολ.

Με λάθη η διαιτησία του Τζαφάλια (με κυριότερο το ότι διεξήχθει το παιχνίδι).
* Αξίζει να δοθούν πολλά συγχαρητήρια στους παίχτες και το δύο ομάδων για το πάθος σε αγωνιστικά πλαίσια που επέδειξαν και το πλούσιο θέαμα που προσέφεραν. 

* Στο νοσοκομέιο μεταφέρθηκε ο Γιάννης Μαυρουδής στο ημίχρονο του αγώνα καθώς αισθανόταν ζαλάδα απο χτύπημα που δέχτηκε στο κεφάλι (πάνω στη φάση).Ευτυχώς δεν ήταν κάτι σοβαρό.

* Το όλο καλό κλίμα που υπήρχε σε όλο το παιχνίδι πήγε να χαλάσει με τη λήξη του παιχνιδιού η απαράδεκτη και προκλητικότατη συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή Τάκα του Ταυρωπού τόσο προς τον διαιτητή του αγώνα αλλά και ποδοσφαιριστών του Ατρομήτου. Ευτυχώς με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων τα χειρότερα αποφεύχθηκαν.

Συνθέσεις :
ΤΑΥΡΩΠΟΣ : ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ,ΤΑΚΑΣ,ΛΥΡΙΤΣΗΣ,ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ Β.(27' ΚΟΚΩΝΗΣ),ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ Ι.,ΚΥΡΙΑΚΗΣ(76' ΚΟΚΚΙΝΟΣ),ΧΑΤΖΙΑΡΑΣ,ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ,ΠΑΡΑΣΧΗΣ,ΚΑΪΝΑΝΑΣ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: ΠΑΤΣΙΑΛΗΣ, ΑΝΥΦΑΝΤΑΚΟΣ, ΒΕΛΙΟΥ(80' ΔΙΔΑΓΓΕΛΟΣ), ΛΙΑΠΗΣ, ΝΤΙΚΑΣ , ΚΟΥΚΟΥΔΑΣ(67΄ ΤΕΓΑΣ), ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ (46΄ ΜΑΓΑΛΙΟΣ Γ), ΤΡΟΥΒΑΣ ΚΑΚΑΪΤΣΑΣ , ΜΟΥΛΑΙ, ΠΑΛΙΓΙΑΝΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου