Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

7η Αγωνιστική Προπαιδικού Πρωταθλήματος _3-0 την Π.Α. Σοφάδων κέρδισε ο Ατρόμητος


Η έδβομη αγωνιστική πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε για το Παιδικό και Προπαιδικό πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ.Κ. Η Ακαδημία του Ατρομήτου ήταν για μια ακόμα φορά παρούσα και με τα δύο τμήματά της παρά της κακές καιρικές και γηπεδικές συνθήκες.
Αναλυτικά για το Προπαιδικό τμήμα:
                                                      ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 
Την Κυριακη 09/12/2012 διεξήχθει η 7η αγωνιστική του Προπαιδικού πρωταθλήματος.Παίζοντας υπο βροχή και σε ενα γήπεδο λίμνη οι μικροί του Ατρομήτου και της Π.Α. Σοφάδων έδωσαν το καλύτερό τος εαυτό και κέρδισαν το ζεστό χειροκρότημα απο τους γονείς και τους υπόλοιπους φιλάθλους που παρακολούθησαν το παιχνίδι.
Η ομάδα του Παλαμά παίζοντας καλύτερα κατάφερε να κερδίσει με το ευρύ 3-0 έναν αξιόμαχο αντίπαλο.Τα γκολ για τον Ατρόμητο πέτυχε ο Νίκος τσιανάβας (2) με ισάριθμες προβολές και ο Θανάσης Αργυρίου με δυνατό σουτ έξω απο την μεγάλη περιοχή.
Για την Παλαμιώτικη ομάδα αγωνίστηκαν οι:
Παπαντινας Βαγγελης, Τσιαναβας  Νικολαος, Γουλιανος Αλεξανδρος  , Αδαμοπουλος Χρηστος , Κατσαρας θωμας , Τσιαναβας Δημητριος , Καραμητρος Κων/νος , Παπαδημητροπουλος Αρης , Αργυριου Αθανασιος  , Τσιακαρακης Αγγελος, Τσιακας Κων/νος ,Ακρίβος Γρηγόριος,Τσιρώνης Θωμάς.

2 σχόλια: