Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Φιλικός αγώνας των Παλαιμάχων του Ατρομήτου με τον Αστήρ Βλοχού

Φιλικό αγώνα έδωσαν την σήμερα 05/12 οι παλαίμαχοι του Ατρομήτου Παλαμά στον Βλοχό με αντίπαλο την τοπική ομάδα που αγωνίζεται φέτος στην Γ’ ερασιτεχνική κατηγορία της ΕΠΣΚ.
Ο αγώνας είχε πολύ ενδιαφέρον και πολλά γκολ καθώς έληξε ισόπαλος με σκορ 6-6!.Οι παλιοί άσσοι του Ατρομήτου (και κάποιοι νεότεροι) έδειξαν σε κάποιες στιγμές δείγματα της εξαιρετικής ποδοσφαιρικής ποιότητάς τους. Αυτής που παρακινούσε τον φίλαθλο κόσμο του Παλαμά να γεμίζει το παλιό γήπεδο και είχε την ομάδα πρωταγωνίστρια στο  Α’ τοπικό αλλά και στην Δ’ εθνική.

Ο αγώνας όπως είπαμε έληξε ισόπαλος 6-6 με τους γηπεδούχους να μπαίνουν πιο ορεξάτοι και να καταφέρνουν να προηγηθούν με 4-0 χάρη στα γκολ των Ζούρτου(2), Καλόγηρου Θ. και Μούτσα. Ο Ατρόμητος κατάφερε να μειώσει λίγο πριν το ημίχρονο με τον Λάκη Πακακυρίτση.

Στο δεύτερο μέρος οι παλαίμαχοι του Ατρομήτου έκαναν την ολική αντροπή καθώς κατάφεραν να προηγηθούν με 5-4!! Με γκολ που σημείωσαν οι Ντίνος Καρακώστας(2), Στράτος Πέτρου και Σάκης Καραμήτρος. Ο Βλοχός ισοφάρισε σε 5-5 με αυτογκόλ του Μπάμπη Τσέργα αλλά οι παλαίμαχοι πήραν ξανά κεφάλι στο σκορ με γκολ του Γιάννη Ντίνα.Οι του Βλοχού όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και έκαναν το τελικό 6-6 χάρη σε γκολ του Καλόγηρου Ν.

Είναι  αν μη τι άλλο πολύ θετικό το γεγονός ότι οι παλαίμαχοι του Ατρομήτου μετά την πρώτη απόπειρα του καλοκαιριού , που έγινε και το φιλικό με τους παλαιμάχους της Αναγέννησης, οργανώνονται και πάλι -γίνεται προπόνηση κάθε Παρασκευή- και είναι στα πλάνα τους να γίνονται τακτικά τέτοιου είδους φιλικά.

Η ομάδα των παλαιμάχων που έπαιξε στο σημερινό παιχνίδι (έλειπαν αρκετοί πάντως) : Τσέργας , Λαϊνάς , Μαντές , Σιαφράκας , Γκαζούνης , Πέτρου , Μπακράτσης , Αβραμόπουλος , Φλώρος , Πετρόπουλος , Παπακυρίτσης Π. , Μαντές , Παπακυρίτσης Λ. , Καρακώστας , Ντίνας.  

Διατητές του αγώνα ήταν οι Μπενέκης και Μουτσάνας. 

Ακολουθούν φώτο και βίντεο απο το σημερινό ματς : 







1 σχόλιο: