Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Βραβεύθηκε ο Ατρόμητος στην ετήσια γιορτή της ΕΠΣ Καρδίτσας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 18/01/2013 στο κέντρο "ΠΑΥΣΙΛΥΠΟ" η ετήσια χοροεσπερίδα της ΕΠΣ Καρδίτσας. Στα πλαίσια αυτής της εκδήλωσης τιμώμενο πρόσωπο ήταν ο Σάκης Τσιώλης που τιμήθηκε για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως προπονητής.
Πλήθος παραγόντων, ποδοσφαιριστών και ανθρώπων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου κατέκλυσε την αίθουσα σε μια εκδήλωση που φέτος μπορεί να ήταν πολύ πιο λιτή από άλλες χρονιές αλλά παραμένει η γιορτή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Καρδίτσας.

Πολλοί όμως ήταν και οι επίσημοι προσκεκλημένοι που έδωσαν το παρών στην εκδήλωση : ο υπουργός Εξωτερικών Κώστας Τσιάρας, η βουλευτής Ασημίνα Σκόνδρα, ο βουλευτής Νικος Μιχαλάκης, ο Περιφερειάρχης Καρδίτσας Βασίλης Τσιάκος, ο Δήμαρχος Καρδίτσας Κώστας Παπαλός, νομαρχιακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ Βασίλης Γκαγκάτσης, ο γνωστός Αθηναίος δημοσιογράφος Γιώργος Χελάκης.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Γιώργος Λάμπρου, ενώ χαιρετισμό απεύθυνε και ο Πρόεδρος Μανώλης Παλάσκας.
Βραβευτήκαν όλες οι πρωταθλήτριες ομάδες και των τριών κατηγοριών της ΕΠΣΚ καθώς και η Αναγέννηση. 
Το κύπελλο του πρωταθλητή του 1ου ομίλου της Β’ κατηγορίας Ατρόμητου Παλαμά απένειμε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας  Άρης Τσίρας στον Αντιπρόεδρο της ομάδας Νίκο Σακελλαρίου.

Επίσης απονεμήθηκαν και τα πτυχία σε όσους προπονητές της Ενωσης που αποφοίτησαν και απέκτησαν το πτυχίο προπονητή  OUEFA B από τη σχολή Καρδίτσας. Τα πτυχία παρέδιδε ο ίδιος ο Σάκης Τσιώλης.

Βραβευθήκαν ακόμη : η Σοφία Κόγγουλη  ποδοσφαιρίστρια του σωματείου ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ πρώτη σκόρερ για το Πρωτάθλημα Α΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ  Ε.Π.Ο και αρχηγός της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ , οι ενωσιακοί προπονητές  κκ Καραγεωργόπουλος Βησσαρίων και Τασούλης Λεωνίδας για την κατάκτηση του Πανελληνίου Κυπέλλου παίδων 4ης Περιφέρειας ποδοσφαιρικής περιόδου 2011-2012 , στις ομάδες Α.Ο ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΑΥΡΩΠΟΣ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ και Α.Ο ΜΟΡΦΟΒΟΥΝΙΟΥ κύπελλα ήθους για την περίοδο 2011-2012 και οι μαθητές-ποδοσφαιριστές και οι Διαιτητές φοιτητές που εισήχθησαν στα Α.Ε.Ι και Τ.Ε.Ι την σχολική χρονιά 2011-2012.




3 σχόλια:

  1. Έλα βρε Τρουβά και χειραψία με τον Σάκη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...Ε τόσα κόπια ρε Φοίνικα , τουλάχιστον θα έχουμε και αυτό το πιστοποιητικό εφόδιο!!

      Διαγραφή
    2. Έπρεπε να μου πεις ότι θα 'ναι, να έρθω να τον ρωτήσω γιατί δεν τον παίρνει ο μυκονιάτης στην ΑΕΛ!!! :)

      Διαγραφή