Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Μόνο οι φανέλες δεν κερδίζουν! Ατρόμητος - Ήφαιστος 0-0.


 Πραγματοποιώντας τραγική εμφάνιση ο Ατρόμητος, ήρθε ισόπαλος με 0-0, με μία από τις χειρότερες ομάδες της κατηγορίας τον Ήφαιστο, που έπαιξε ψυχωμένα και έξυπνα.

Οι δύο αυτοί βαθμοί που πέταξε η ομάδα στα σκουπίδια, μπορεί στο τέλος να είναι οδυνηροί, γιατί δύσκολα θα ξανακάνουν τέτοιο θαύμα οι φιλοξενούμενοι, ειδικά με ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο με τον Ατρόμητο. Η ομάδα του Ατρομήτου, μπήκε από την αρχή χαλαρά και οι παίκτες νόμιζαν πως μόνο με το όνομα θα κερδίσουν. Με ανούσια γεμίσματα και σέντρες προς την περιοχή που με ευκολία έδιωχναν οι αμυντικοί, προσπαθούσαν να πετύχουν γκολ. 

Παίζοντας τελείως ανορθόδοξα, η καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος δεν μπόρεσε να πετύχει γκολ, στην τρίτη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος, δεν μπόρεσαν να κερδίσουν την ομάδα που την προηγούμενη αγωνιστική είχε χάσει στην έδρα της από τον Ηρακλή Καρδιτσομάγουλας που είχε μόνο ένα βαθμό στο πρωτάθλημα! Αλλά είπαμε κανείς δεν έρχεται για να χάσει, ούτε οι φανέλες από μόνες τους κερδίζουν.
Οι ευκαιρίες που έχασε η ομάδα ήταν αρκετές, ενώ είχε και δύο δοκάρια, όλα αυτά όμως δεν λεν τίποτα όταν δεν μπορείς να κερδίσεις ομάδες τέτοιου επιπέδου και μάλιστα στην έδρα σου. Ήταν η τέταρτη συνεχόμενη ισοπαλία για τον Ατρόμητο και φέρνει στην μνήμη την περσινή χρονιά με τις πέντε συνεχόμενες ισοπαλίες, που πέταξαν την ομάδα εκτός 
στόχου. 
Ελπίζουμε η ομάδα να συνέλθει γρήγορα και η κακή αυτή εμφάνιση να είναι μία παρένθεση, γιατί με τις προηγούμενες εμφανίσεις τους οι παίκτες έχουν δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες στον κόσμο του Παλαμά.

**Στο ημίχρονο του αγώνα παραδόθηκε το scooter που είχε βάλει σε λαχειοφόρο η ομάδα του Ατρομήτου.Ο πρόεδρος της ομάδας Νίκος Σακελλαρίου έδωσε τα κλειδιά στον τυχερό που ήταν ο νεαρός Τηλέμαχος Κοντογιάννης (μέλος της ομάδας Junior της Ακαδημίας του Ατρομήτου).

 
Ατρόμητος : Παππάς, Ντίκας (70΄ Μακρής), Κόκκινος (65΄ Μαγαλιός), Μουλάϊ, Λιάπης, Φαλάγγας,Παληγιάννης, Κυριάκης (80΄ Πολύζος) , Μετούσι, Γκόβαρης, Κακαϊτσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου