Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Ατρομήτου.

Με επιτυχία έγινε σήμερα η ενημέρωση στα σχολεία(Γυμνάσια και Λύκεια) του διευρυμένου Δήμου Παλαμά(Δ.Δ. Παλαμά-Προαστίου-Ιτέας) για την δημιουργία γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας του Α.Σ. Ατρομήτου...
Εκπρόσωποι του Δ.Σ. συνοδευόμενοι από την κα Γιώτα Σουλιώτου, παλαίμαχο τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού, αλλά και από την παίκτρια της Εθνικής Ελλάδος γυναικών Σοφία Κόγγουλη, επισκέφτηκαν και ενημέρωσαν τα κορίτσια των Γυμνασίων και Λυκείων Παλαμά, Προαστίου και Ιτέας, για την έναρξη των εγγράφων στην γυναικεία ομάδα του Ατρομητού. Τόνισαν τα οφέλη του αθλητισμού και ειδικότερα του ποδοσφαίρου, ένα άθλημα περισσότερο παρεξηγημένο για τις γυναίκες αλλά συνάμα τόσο ωφέλιμο όσο και τα υπόλοιπα αθλήματα.

"Το ποδόσφαιρο κρύβει πάθος,συγκίνηση,χαρά και ευχαρίστηση", δήλωσε συγκεκριμένα η νεαρή 22άχρονη ποδοσφαιρίστρια της Εθνικής Ελλάδος Σοφία Κόγγουλη,μια αθλήτρια που ασχολείται με το ποδόσφαιρο από τα 10 της χρόνια.

Οι εγγραφές θα γίνονται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή από τις 15:30 έως τις 17:30 στο Νέο γήπεδο του Ατρομήτου καθώς επίσης και στο τηλέφωνο 6936970190 της κας Ελένης Παπαδοπούλου Γ.Γ. του Α.Σ. Ατρομήτου.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου