Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2014

Οι παλαίμαχοι του Ατρομήτου είναι εδώ!

Ήρθε η ώρα να οργανωθεί και να αρχίσει να δραστηριοποιείται και το τελευταίο κομμάτι του παζλ που λέγεται Αθλητικός Σύλλογος Ατρόμητος Παλαμά...
Μετά την οργάνωση, την λειτουργία και την παγίωση στην συνείδηση μικρών και μεγάλων των τμημάτων υποδομής -της Ακαδημίας του Συλλόγου- την οργάνωση σε Διοικητικό και μετέπειτα σε αγωνιστικό επίπεδο της αντρικής ομάδας, που αυτή τη στιγμή οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας , έφτασε η στιγμή να οργανωθεί και να αρχίσει να λειτουργεί και το τελευταίο - αλλά όχι λιγότερο σημαντικό- κομμάτι του Συλλόγου, αυτό των Παλαιμάχων .

Η αρχή έγινε απόψε το βράδυ με την συγκέντρωση που οργανώθηκε στο κέντρο "Πευκάκια" και συμμετείχαν 20 παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές.Εκεί μέσα σε πολύ καλό κλίμα ακούστηκαν πολλές προτάσεις -δείγμα του ενδιαφέροντος που υπάρχει πλέον- για το πως θα μπορούσε να λειτουργήσει καλύτερα ο σύλλογος τόσο οργανωτικά όσο και αγωνιστικά.

Το παρόν έδωσε για λίγο στην αρχή και ο Αντιπρόεδρος της ομάδας Γιώργος Πάσχος, ως εκπρόσωπος του Δ.Σ. ο οποίος καλωσόρισε αυτή την προσπάθεια για νέο ξεκίνημα και τόνισε ότι πρόθεση της διοίκησης είναι να στηρίξει με όποιο τρόπο της ζητηθεί και μπορεί τους παλαίμαχους.
Μετά από μια εποικοδομητική συζήτηση, όπου ακούστηκαν πολλές απόψεις, οι παρεβρίσκοντες αποφάσισαν τα παρακάτω :

  • Την συγκρότηση τετραμελούς επιτροπής ο οποία θα "τρέχει" τα διάφορα ζητήματα του συλλόγου ως εξής: Αλέκος Γκαζούνης, Μπάμπης Τσέργας, Μπάμπης Πετρόπουλος και Βαγγέλης Τρουβάς.
  • Να δημιουργηθεί ταμείο για τις ανάγκες του συλλόγου και τα μέλη-παλαίμαχοι να πληρώνουν 5€/μήνα.
  • Να πραγματοποιηθεί προπόνηση την Δευτέρα 27 ιανουαρίου 2014 με ώρα έναρξης στις 16:00 και από εκεί και μετά κάθε 15 μέρες να γίνεται μια προπόνηση,
  • Να διοργανώσει ο σύλλογος μέσα στο Φεβρουάριο φιλικό παιχνίδι για φιλανθρωπικό σκοπό, στον Παλαμά, με τους παλαίμαχους των Τρικάλων.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου