Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Πρώτη προπόνηση των παλαιμάχων για το 2014.

Πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014 η πρώτη προπόνηση των παλαιμάχων του Ατρομήτου για το νέο έτος.
Η συμμετοχή ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητική, καθώς -όπως επιβεβαιώνουν και οι φωτογραφίες- το παρών έδωσαν 24 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων 4 δεν ακολούθησαν το προπονητικό πρόγραμμα για διάφορους λόγους.




Η πρώτη προπόνηση όπως ήταν φυσικό κινήθηκε σε -πολύ- χαλαρούς ρυθμούς καθώς η αποχή από τους αγωνιστικούς χώρους είναι μεγάλη και τα κιλάκια περισσεύουν (σε πολλούς)!!

Παρόλα αυτά στο διπλό που ακολούθησε η διάθεση ήταν εμφανής από όλους και σε πολλές φάσεις αρκετοί από τους παλαίμαχους έδειξαν πως όσα χρόνια και αν περάσουν η τέχνη δεν ξεχνιέται.Χαρακτηριστικό είναι ότι πολύς κόσμος που περπάταγε ή έτρεχε (η προπόνηση έγινε στον -ακατάλληλο από πολλές απόψεις- "βοηθητικό" χώρο του Δημοτικού Σταδίου Παλαμά καθώς στο κανονικό γήπεδο είχε προπόνηση η ομάδα του Ατρομήτου) σταματούσε και παρακολουθούσε τις παλιές γνώριμες φιγούρες να (ξανα)παίζουν ποδόσφαιρο.



Το επόμενο ραντεβού δόθηκε για το φιλικό παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα που θα γίνει στον Παλαμά με τους παλαιμάχους των Τρικάλων με πιθανή ημερομηνία διεξαγωγής την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014.  










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου