Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Ντέρμπι με τα όλα του εκτός από νικητή (Μυρίνη-Ατρόμητος 1-1)

Ένα πολύ δυνατό παιχνίδι που είχε όλα τα χαρακτηριστικά ενός ντέρμπι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι φίλαθλοι παραβρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο της Μυρίνης, ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Ατρόμητο Παλαμά (1-1) για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας .
Η πολύ καλή μέρα για τα δεδομένα της εποχής και το γεγονός ότι έπαιζαν δυο από τις πρωταγωνίστριες ομάδες του πρωταθλήματος, προσέλκυσε πολύ κόσμο στο γήπεδο (συντριπτικά περισσότεροι για μια ακόμη φορά οι φίλαθλοι του Ατρομήτου) οι οποίοι είδαν ένα ματς που τα είχε όλα : γκολ, πάθος για την νίκη, δυνατές μονομαχίες, αποβολές, τις συνηθισμένες αψιμαχίες αλλά δυστυχώς και τραυματισμούς (Καρτσάνας θλάση).

Το πρώτο ημίχρονο χαρακτηρίστηκε από τα δυνατά μαρκαρίσματα στο χώρο του κέντρου (κυρίως από τους γηπεδούχους) και από τις λιγοστές φάσεις που έγιναν μπροστά στις δυο εστίες.

Το δεύτερο μέρος ήταν εξίσου δυνατό αλλά είχε πολύ περισσότερες φάσεις, είχε γκολ, αποβολές αλλά και πολύ περισσότερα νεύρα καθώς και ο διαιτητής του αγώνα Κος Αγγελακόπουλος αφήνοντας το δυνατό παιχνίδι από κάποια στιγμή και μετά έχασε τον έλεγχο.

Φάσεις - γκολ :
  • Μόλις στο 1' δυνατό σουτ στην αντεπίθεση από τον Κακαϊτσα του Ατρομήτου πέρασε λίγο άουτ.
  • Στο 15' καλά εκτελεσμένο φάουλ για τον Ατρόμητο από τον Κυριακόπουλο πέρασε λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Τσαντούλα.
  • Στο 20' έγινε η πρώτη καλή φάση για τους γηπεδούχους με φάουλ του Γκαντζή λίγο έξω από την περιοχή.
  • Στο 28' δυνατό σουτ στην κίνηση του Δανιήλ πέρασε λίγο άουτ.
  • Στο 39΄ σύγχυση στη περιοχή της Μυρίνης και με τον τερματοφύλακα εξουδετερωμένο δεν βρίσκεται κάποιος να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.
  • 0-1 για τον Ατρόμητο στο 50' όταν μετά από λάθος εκτίμηση της φάσης από τον Καρτσάνα (φάση στην οποία τραυματίστηκε κιόλας) ο Κυριακόπουλος του έκλεψε καθαρά την μπάλα, την έσπασε στον Κακαϊτσα, ο οποίος πέτυχε ένα παλικαρίσιο γκολ ανάμεσα από δυο αντιπάλους και τον Τσιαντούλα.
  • 1-1 στο 65' με πλασέ του Σιούρτου μέσα απο την περιοχή μετά από αδράνεια της άμυνας των φιλοξενουμένων.
  • Στο 68' αποβολή του Κυριακόπουλου του Ατρομήτου με 2η κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία.
  • Στο 73' άστοχη κεφαλιά του Κακαϊτσα προ κενής εστίας μετά από κόρνερ.
  • Στο 89' σουτ του Δανιήλ, κόντραρε η μπάλα και πέρασε κόρνερ.
  • Στο 91' σουτ του Παπαμαργαρίτη μετά από εξαιρετικό συνδυασμό των παικτών της Μυρίνης, πέρασε λίγο άουτ.
  • Στο 93' μετά απο σπάσιμο με το κεφάλι του Δανιήλ, ο Ρόβας δεν κατάφερε με σουτ να νικήσει τον Πατσιαλή.
  • Στο 94' αποβολή του Τσιαλή με 2η κίτρινη κάρτα.
Θετικό κρίνεται το αποτέλεσμα για την Παλαμιώτικη ομάδα, αν και η απόδοση της δεν ήταν η αναμενόμενη, καθώς έπαιζε με ένα δυνατό αντίπαλο τον οποίο κατάφερε να τον κρατήσει βαθμολογικά πιο κάτω.Την επόμενη αγωνιστική ο Ατρόμητος αγωνίζεται εντός έδρας με αντίπαλο τον Ήφαιστο.

Με λάθη -κυρίως στον πειθαρχικό έλεγχο- η διαιτησία του κου Αγγελακόπουλου, ενώ και ο δεύτερος βοηθός κος Βογιατζής, έδειχνε μερικές φορές εκτός τόπου και χρόνου και έχασε πολλές φάσεις. Οι δύο ομάδες διαμαρτύρονται και για το μη καταλογισμό πέναλτι, από ένα για κάθε ομάδα.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων :

Α.Ο. Μυρίνης: Τσιαντούλας, Κοράκης (81' Μερεντίτης), Τσιαλής, Παπαμαργαρίτης, Κόκκαλης (46' Σιούρτος), Τσαγγάρης, Γκατζής, Ρόβας, Δανιήλ, Ζάρρας, Καρτσάνας (70' Παπαδημητρίου).

Ατρόμητος : Πατσιαλής, Ντίκας (84' Κόκκινος), Μουλάϊ, Λιάπης, Φαλάγγας, Κυριάκης, Κυριακόπουλος, Κακαϊτσας, Γάτσιος (60' Μαντζίκος), Γκόβαρης, Παληγιάννης (90' Μαγαλιός).





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου