Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Δεν τα πήγαν καλά Παιδικό-Προπαιδικό_Νίκη για το Junior.

Δεν τα πήγαν καλά το Σαββατοκύριακο τα δυο μεγαλύτερα τμήματα της Ακαδημίας (Παιδικό & Προπαιδικό) στους αγώνες πρωταθλήματος που έδωσαν στο γήπεδο του Ατρομήτου με αντιπάλους τον Πλαστήρα και την Αναγέννηση Καρδίτσας αντίστοιχα.

Αντίθετα οι Junior έβγαλαν ασπροπρόσωπη την Ακαδημία κερδίζοντας σε φιλικό που έγινε επίσης το Σάββατο το πρωϊ στο γήπεδο 5χ5 τον Πλαστήρα με σκορ 5-3.
  • ΠΑΙΔΙΚΟ

Βαριά ήττα με σκορ 0-7 γνώρισαν οι μεγάλοι της Ακαδημίας του Ατρομήτου απο τον Α.Σ. Πλαστήρα, σε ένα παιχνίδι στο οποίο παρουσιάστηκαν κατώτεροι του αναμενόμενου σε αντίθεση με τον προηγούμενο αγώνα στο Καλλίθηρο. 
Την επόμενη αγωνιστική ο Ατρόμητος αγωνίζεται στην Π.Α. Σοφάδων.
Η σύνθεση του Παιδικού : Παπαντίνας(
Τσαρούχας), Πράπας, Θεοχάρης, Αρχοντούλης (Μαντές), Κατσάρας, Καραμήτρος, Πετρόπουλος, Παπαδημητρίου(Καρακώστας), Λαϊνάς.
  • ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ
Την ίδια τύχη με τους μεγαλύτερους είχε και το Προπαιδικό τμήμα που ηττήθηκε με 0-5 από την Αναγέννηση Καρδίτσας -επίσης στο γήπεδο του Ατρομήτου- η οποία διαθέτει πραγματικά αξιόλογο υλικό.
Την επόμενη αγωνιστική οι μικροί του Ατρομήτου αγωνίζονται επίσης εκτός έδρας με την Π.Α. Σοφάδων. 
Η σύνθεση του Προπαιδικού : Τσερεπης Ιωαννης, Αναγνωστοπουλος Βασιλειος, Καραγιαννακης Φανης, Τζελλας Αθανασιος, Τζελλας Απόστολος,Παπαποστολου Βαλαντης, Μακρης Χρηστος, Σιδερης Γεωργιος, Τζιωτας Βασιλειος, Τσιουκας Γεωργιος, Λιαπης Γεωργιος, Μαυρος Αποστολος, Κουτσιουμπας Δημητριος, Πατσιαλης Βασιλειος, Σακελλαριου Ιωαννης.

  




  

  





  • JUNIOR
Φιλικό παιχνίδι μετά από αρκετό καιρό έπαιξαν οι Junior της Ακαδημίας -αφού και ο καιρός ήταν κατάλληλος- το Σάββατο το πρωί στο 5χ5 του Παλαμά.Σχεδόν όλα τα παιδιά του παραπάνω τμήματος (30!) έδωσαν το παρών και αγωνίστηκαν στο παιχνίδι που έγινε σε τρία 20άλεπτα για να παίξουν και να ευχαριστηθούν όλα τα παιδιά.
Τα παιδιά του τμήματος Junior αγωνίστηκαν : TARUSHI ΜΑΡΙΟΣ, ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΒΑΛΑΡΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ, ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΚΑΛΕΤΣΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΚΑΡΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΚΑΤΣΙΑΟΥΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΚΟΛΟΒΟΣ ΣΠΥΡΟΣ, ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ, ΚΟΥΤΣΙΩΡΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΚΟΥΤΣΙΩΡΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ (του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ),
ΛΙΑΠΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΜΑΡΚΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΣ, ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ, ΜΠΑΚΑΒΕΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΜΠΕΝΕΚΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΣΟΣ, ΠΑΠΑΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΗΛΙΑΣ, ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΡΑΦΑΗΛ, ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ, ΤΣΙΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΤΣΙΤΩΝΑΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ, ΦΑΛΑΓΓΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ.















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου