Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Αυτοκτόνησε ο Ατρόμητος. 1-1 στις καθυστερήσεις

Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Ατρόμητος δέχθηκε την ισοφάριση από την ομάδα του Εθνικού σε 1-1 και για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι δεν κατόρθωσε  να γευτεί τη χαρά της νίκης.
 Με την έναρξη του αγώνα ο Ατρόμητος έχασε μεγάλη ευκαιρία ν΄ ανοίξει το σκορ με τον Μουλάι. Μετά από ωραία μπαλιά απ’ τον Κακαίτσα, μόνος λίγο έξω από την μικρή περιοχή και πλάγια αριστερά, επιχείρησε αδύναμο πλασέ που έστειλε τη μπάλα λίγο έξω από το δεξί δοκάρι. Όλο το πρώτο ημίχρονο κύλησε με μία μόνο φάση από τον Εθνικό  που είχε δοκάρι στο 40΄ όταν επιχειρήθηκε από τον δεξιό εξτρέμ της ομάδας σέντρα-σουτ. Κατά τα άλλα είχαμε δυνατές αλλά όχι αντιαθλητικές μονομαχίες, κυρίως στο χώρο του κέντρου. Οι επιθετικοί των δύο ομάδων ήταν ξεκομμένοι από τους υπόλοιπους και έτσι οι αμυντικοί είχαν εύκολο έργο...
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα έχοντας όμως άκαρπη υπεροχή, αλλά όλα αυτά μέχρι το 65΄ όταν ο Κακαίτσας από το ύψος της μεγάλης περιοχής, έστρωσε τη μπάλα στον επερχόμενο Κουκούδα ο οποίος με πολύ ωραίο σουτ και μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς, έκανε το 1-0. Από το σημείο αυτό και μετά ο Ατρόμητος κλείστηκε στην περιοχή του και προσπαθούσε με αντεπιθέσεις να πετύχει και δεύτερο γκολ, χάνοντας όμως σημαντικές ευκαιρίες κυρίως με τον Κακαίτσα. Στο 85΄ ο Εθνικός κέρδισε αμφισβητούμενο πέναλτι αλλά ο Τσίλιας έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ. Και ενώ όλοι περίμεναν τη λήξη του αγώνα από τον κ. Βαθειάδη, μετά από ένα λάθος στο χώρο του κέντρου για τον Ατρόμητο, ήρθε η ισοφάριση στο 92΄ από τον Σωτηρίου.
 Οι παίκτες του Ατρομήτου αγωνίστηκαν με μαύρα περιβραχιόνια και κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή ενώ κατατέθηκαν και λουλούδια, στην μνήμη του επί σειρά  ετών προέδρου της ομάδας Ηλία Σακελλαρίου, που πέθανε την προηγούμενη εβδομάδα.

Διαιτητές: ΒΑΘΕΙΑΔΗΣ, ΤΣΙΑΧΤΑΝΗΣ, ΚΑΛΤΣΑΣ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: ΠΑΤΣΙΑΛΗΣ, ΑΝΥΦΑΝΤΑΚΟΣ, ΒΕΛΙΟΥ, ΛΙΑΠΠΗΣ, ΦΑΛΑΓΓΑΣ, ΚΟΥΚΟΥΔΑΣ΄ ΜΑΓΑΛΙΟΣ Γ(60΄ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ), ΤΡΟΥΒΑΣ,(70΄ ΤΕΓΑΣ) ΚΑΚΑΪΤΣΑΣ (83΄ΦΑΛΑΓΓΑΣ), ΜΟΥΛΑΙ, ΝΤΙΚΑΣ, ΠΑΛΙΓΙΑΝΝΗΣ.

ΕΘΝΙΚΟΣ: ΠΑΥΛΟΥ, ΜΟΥΣΑΦΙΡΗΣ Ι, ΜΟΥΣΑΦΙΡΗΣ ΙΙ, ΣΩΤΗΡΛΙΚΟΣ, ΤΣΑΠΑΛΙΑΡΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΟΛΥΖΟΣ, ΜΟΥΣΑΦΙΡΗΣ ΙΙΙ, ΤΣΙΛΙΑΣ, ΣΩΤΗΡΙΟΥ, ΜΠΑΝΤΗΣ.
Μετά το παιχνίδι -το βράδυ- οι ποδοσφαιριστές,ο προπονητής και η διοίκηση του Ατρομήτου παραβρέθηκαν στην κοσμική ταβέρνα ¨ΤΑ ΠΕΥΚΑΚΙΑ¨ ,προσκεκλημένοι για φαγητό από τους Νίκο και Γιώργο Σακελλαρίου οι οποίοι -όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω-πριν μια εβδομάδα έχασαν τον πατέρα τους ο οποίος υπήρξε ο πρώτος και επί σειρά ετών πρόεδρος του Ατρομήτου.
Όλοι οι άνθρωποι της ομάδας (Διοίκηση, ποδοσφαιριστές και προπονητής) ευχαριστούν τα δυο αδέλφια για την πρωτοβουλία του τραπεζιού και εύχονται να ζήσουν για να θυμούνται τον πατέρα τους. 


3 σχόλια:

  1. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΕΞΩ ΤΟΝ ΦΑΛΑΓΓΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΣΚΟΡΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. ΜΟΛΙΣ ΜΠΗΚΕ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.ΑΣΕ ΤΟ ΣΤΟΠΕΡ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΑΛΛΟΝ Ο ΜΑΓΑΛΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ.ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΤΑΝ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ 1-0 Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΦΑΛΑΓΓΑΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΓΚΟΛ ΣΤΟ 85 ΣΕ ΚΟΡΝΕΡ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΡΩΜΕ ΓΚΟΛ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΕΙ?ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΕΙ, Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΩΝΑΞΕ ΚΑΝΕΙΣ .ΠΑΝΕ 2 ΒΑΘΜΟΙ.ΚΡΙΜΑ .ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΩΠΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. gia sxoleia oloi kaloi eimastai..sta eukola atromitos sta dyskola tromitara..alla st periptosi mas sta eukola atromitos sta dyskola..xalia i omada!!autoi eimastai mia zwi me auti t nootropia megalosame kai etsi tha meinoume..otan o falaggas peire t tautotita tou epithetikou t a.o sellanon itan kalos e??ok dekta ta sxoloia alla..

    ΑπάντησηΔιαγραφή