Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Δεν τα κατάφερε ο Ατρόμητος Παλαμά


Γρουσούζικη ήταν η 13η αγωνιστική της  Α' Ερασιτεχνικής για τον Ατρόμητο Παλαμά καθώς ηττήθηκε στην έδρα του από τον επικεφαλή της βαθμολογίας Α.Ο. Μυρίνης με σκορ 0-1. Οι συνεχόμενοι (δύσκολοι) αγώνες καθώς και οι τρείς σημαντικές ελλείψεις (Παληγιάννης,Βελλίου και Τρουβάς) συνετέλεσαν ώστε ο Α.Ο. μυρίνης να διακόψει ένα καλό αήττητο σερί που είχαν οι πράσινοι από την 9η αγωνιστική.
Οι καλές για την εποχή καιρικές συνθήκες και η φετινή πορεία των δυο αντιπάλων  βοήθησε ώστε το νέο γήπεδο του Ατρομήτου να γεμίσει σχεδόν από φιλάθλους και των δυο ομάδων.
Στα αγωνιστικά τώρα ο Ατρόμητος ξεκίνησε πιο ορεξάτα το παιχνίδι δημιουργώντας κάποιες επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από την εστία του Τσιαντούλα. Κορυφαία αυτών η ευκαιρία του Βασίλη Κακαϊτσα στο 18’ ,όταν μετά την έξοχη κάθετη πάσα από τον Γιάννη Μαυρουδή ,πέρασε και τον τερματοφύλακα αλλά του έφυγε λίγο το κοντρόλ, βγήκε πλάγια με αποτέλεσμα το πλασέ που επιχείρησε να βρει την εξωτερική πλευρά των διχτύων. Οι φιλοξενούμενοι δεν απείλησαν ουσιαστικά την εστία του Αντώνη Παππά αν και μετά το 25’ είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων.
Με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Ζάρρας με ωραία προσποίηση πέρασε τον Νεκτάριο Μαγαλιό , μπήκε στην περιοχή όπου ανατράπηκε από τον Παντελή Λιάπη με τον διαιτητή Μαλλιώρα να καταλογίζει πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος ανοίγοντας το σκορ. Στο 68’ οι φιλοξενούμενοι είχαν μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματά τους καθώς το πλασέ του Ζάρρα (πάλι) χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι και κατέληξε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα του Ατρομήτου. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν στα επόμενα λεπτά να ισοφαρίσουν αλλά δυο καλά σουτ των Μαγαλιού Γ. και Κακαϊτσα από καλές θέσεις κατέληξαν αουτ.
Λίγο πριν τη λήξη του αγώνα ο Γκατζής αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη για την Μυρίνη.
 Την επόμενη αγωνιστική ο Ατρόμητος αγωνίζεται εκτός έδρας με αντίπαλο τον Άγιο Γεώργιο και πεποίθηση όλων είναι η ομάδα να επανέλθει στις επιτυχίες.
Η σύνθεση του Ατρομήτου : Παππάς,Ανυφαντάκος,Φαλάγγας,Λιάπης,Ντίκας,Κακαϊτσας, ,
Μαγαλιός Γιώ.,Μουλάϊ,Μαυρουδής,Τέγας και  Μαγαλιός Νεκτ. (έπαιξαν και οι Κουκούδας ,  Διδάγγελος και Γιώτας) 



1 σχόλιο:

  1. ευτυχοσ που εχουμε την διαιτησια με το μέροσ μας φετοσ!!!!!!αλλιος θα παιφταμε!!!!.ντροπή αφιστε μας να παιξουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή