Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Άσχημη εμφάνιση και αποκλεισμός από το κύπελλο (Ατρόμητος - Α.Ο. Μυρίνης 0-2)

Πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο ο Α.Ο. Μυρίνης, δίκαια και καθαρά, πήρε το τέταρτο εισιτήριο για τους ημιτελικούς του κυπέλλου της ΕΠΣΚ, αφού νίκησε 0-2 τον Ατρόμητο.

Πραγματοποιώντας ίσως την πιο άσχημη, από την αρχή της περιόδου, εμφάνισή του ο Ατρόμητος, σε κανένα σημείο του αγώνα δεν δικαιολόγησε την πρώτη θέση που κατέχει στην βαθμολογία του πρωταθλήματος. 

Από το ξεκίνημα, οι φιλοξενούμενοι έδειξαν πολύ πιο ομάδα στο γήπεδο και είχαν το έλεγχο του παιχνιδιού, κατάφεραν μάλιστα να προηγηθούν στο 25΄ με κεφαλιά του Γκατζή, στην πρώτη ουσιαστικά επίθεση που έκαναν στα καρέ του Ατρομήτου. 

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να βελτιώσουν την κακή τους εικόνα του α΄ ημιχρόνου, αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να έχουν μία ανούσια κατοχή της μπάλας χωρίς να μπορούν να δημιουργήσουν φάσεις μπρος στην εστία του αντίπαλου τερματοφύλακα. Σε μία υποδειγματική μάλιστα αντεπίθεση οι φιλοξενούμενοι στο 74΄ διπλασίασαν τα τέρματά τους με πολύ ωραίο σουτ έξω από την περιοχή του Ρόβα. Μέχρι το τέλος του αγώνα οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν άνετα την μπάλα μακρυά από την εστία τους και με το σφύριγμα της λήξης, πανηγύρισαν την μεγάλη τους νίκη. 

Για άλλο ένα αγώνα, διαπιστώθηκε ότι η μεγάλη δύναμη της περσινής περιόδου, η άμυνα, φέτος μπάζει από παντού και δέχεται εύκολα και φτηνά γκολ. Η προσοχή τώρα του Ατρόμητου στρέφεται αποκλειστικά στο πρωτάθλημα και στον δύσκολο αγώνα που δίνει την επόμενη αγωνιστική στους Σοφάδες με τον Ηρακλή.

Τα δύο ζευγάρια των ημιτελικών είναι:
ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - Α.Ο. ΜΥΡΙΝΗΣ
Α.Ε. ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΚΟΥ - Α.Ο. ΣΕΛΛΑΝΩΝ.


ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: ΠΑΠΠΑΣ, ΝΤΙΚΑΣ (55' ΓΑΤΣΟΣ), ΠΑΛΗΓΙΑΝΝΗΣ (80΄ ΤΕΓΑΣ), ΦΑΛΑΓΓΑΣ (70΄ΜΑΤΖΙΚΟΣ), ΛΙΑΠΠΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΚΟΒΑΡΗΣ, ΕΡΒΙΣΤ, ΚΑΚΑΪΤΣΑΣ, ΜΟΥΛΑΪ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου