Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Ωραίο ποδόσφαιρο και νίκη με 1-2 για Ατρόμητο στο Καρποχώρι

Παίζοντας κατά διαστήματα ποιοτικό ποδόσφαιρο, ο Ατρόμητος, απέδρασε με 1-2 από την δύσκολη έδρα της Α.Ε. Καρποχωρίου.
Από την αρχή οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο γήπεδο και έκλεισαν τους γηπεδούχους στα καρέ τους, αλλά δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν προϋποθέσεις για γκολ.

Στο 21΄όμως ο Γκόβαρης κέρδισε ένα φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή του Καρποχωρίου. Ανέλαβε να το εκτελέσει ο ίδιος, και με ένα υπέροχο σουτ, άφησε άγαλμα τον τερματοφύλακα, αφού έστειλε την μπάλα στο δεξί του παραθυράκι! Ήταν μια αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ, από ένα χαρισματικό παίκτη, που ξεσήκωσε το γήπεδο. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, ο Ατρόμητος είχε κι άλλες ευκαιρίες κυρίως με τον Κακαίτσα που όμως δεν μπόρεσε να μετουσιώσει σε γκολ. Η μεγαλύτερη όμως ήταν με τον Γκόβαρη, που λίγο πριν την λήξη, ξεμαρκαρίστηκε, όμορφα έξω από την μεγάλη περιοχή και έπιασε ένα ωραίο σουτ, στέλνοντας όμως την μπάλα, ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι.


Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα οπισθοχώρησε λίγο και έπαιζε κυρίως με αντεπιθέσεις οι οποίες ήταν φαρμακερές, αλλά δυστυχώς δεν μπορούσε να πετύχει γκολ. Χάθηκαν πολλές ευκαιρίες για γκολ, ενώ είχε και δύο δοκάρια. Ένα, μετά από ωραίο σουτ, του κορυφαίου του αγώνα, Κυριάκη έξω από την μεγάλη περιοχή και ένα μετά από κεραυνό του Γάτσου μέσα από την περιοχή που τράνταξε το δεξί δοκάρι του τερματοφύλακα του Καρποχωρίου. Κι ενώ οι γηπεδούχοι δεν είχαν απειλήσει ούτε μία φορά την εστία του Πατσιαλή, στο 75΄ σε μία ανύποπτη φάση, ισοφάρισαν, πιάνοντας στον ύπνο τους αμυντικούς του Ατρομήτου. Η περσινή μεγάλη δύναμη της ομάδας που ήταν η άμυνα, φέτος μετά την τέταρτη αγωνιστική, φαίνεται να περνάει κρίση και δέχεται κοροϊδίστικα γκολ. Παρά την ισοφάριση, οι φιλοξενούμενοι δεν πτοήθηκαν και συνέχισαν να σφυροκοπούν τους γηπεδούχους οι οποίοι από το 80΄ έπαιζαν με παίκτη λιγότερο.

Στο 85΄ αποκαταστήθηκε η τάξη όταν η χρυσή αλλαγή Γιάννης Ματζίκος για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα, πετυχαίνει γκολ, λίγο μετά την είσοδό του στο γήπεδο. Ήταν μια υπέροχη μπαλιά τρύπα του Κυριακόπουλου στον κενό χώρο, με τον Ματζίκο να πετάγεται όμορφα και με άψογο πλασέ να διαμορφώνει το τελικό 1-2 μέσα σε αποθέωση από τους πολλούς Παλαμιώτες που ήταν στο γήπεδο.

Από τον αγώνα, απουσίαζε ο Φαλάγγας που δεν ξεπέρασε το πρόβλημα του διαστρέμματος που είχε και την θέση του στην άμυνα πήρε ο Παληγιάννης. Η νίκη αυτή ήρθε, μία βδομάδα πριν την αναμέτρηση με τον Διγενή που είναι και το ντέρμπι κορυφής αλλά και πριν από ένα σερί δύσκολων αγώνων, αφού μετά τον Διγενή, ακολουθεί το κύπελλο στον Παλαμά με τον Α.Ο. Μυρίνης και η έξοδος στους Σοφάδες για τον αγώνα με τον Ηρακλή.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: ΠΑΤΣΙΑΛΗΣ, ΝΤΙΚΑΣ (68΄ ΜΑΤΖΙΚΟΣ), ΜΟΥΛΑΪ, ΠΑΛΗΓΙΑΝΝΗΣ, ΛΙΑΠΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΚΟΒΑΡΗΣ, ΜΕΤΟΥΣΙ, ΓΑΤΣΟΣ (97΄ ΤΕΓΑΣ), ΚΑΚΑΪΤΣΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου