Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Αρχή με ήττα για το Προπαιδικό του Ατρομήτου (0-3)


Ξεκίνησε την Κυριακή (03/11/2013) και το Προπαιδικό πρωτάθλημα με το αντίστοιχο τμήμα της Ακαδημίας να αγωνίζεται εντός έδρας στο Δημοτικό στάδιο Παλαμά με αντίπαλο την Α.Ε. Λεονταρίου.Οι φιλοξενούμενοι ήταν εμφανώς καλύτεροι και κέρδισαν δίκαια με σκορ 0-3 καθώς έδειχναν να πατάνε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και να είναι εξοικειωμένοι με το μεγάλο γήπεδο κάτι που δεν ισχύει επ ουδενί με τους μικρούς του Ατρομήτου οι οποίοι προπονούνται σε γήπεδο 5χ5 (καθώς δεν υπάρχει η δυνατότητα-διαθεσιμότητα χρήσης κανονικού γηπέδου) ενώ οι αγώνες γίνονται σε κανονικά γήπεδα. Φυσικό είναι λοιπόν να μην μπορούν να ανταποκριθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Πέρα από όλα αυτά όμως η προσπάθεια και η διάθεση υπήρχε από όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν.

Στα πολύ θετικά του χθεσινού αγώνα είναι ότι αγωνίστηκαν και αρκετά παιδιά μικρότερης ηλικίας από το όριο (2003 & 2004) που είναι στην κατηγορία των Junior και αποκόμισαν πολύτιμες εμπειρίες.

Πολύ θετικό επίσης το γεγονός ότι αρκετός κόσμος βρέθηκε χθες στο δημοτικό στάδιο για να χειροκροτήσει τις προσπάθειες των μικρών και των δυο ομάδων.

Την επόμενη αγωνιστική το Προπαιδικό τμήμα του Ατρομήτου αγωνίζεται εκτός έδρας με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Για τον Ατρόμητο αγωνίστηκαν οι : ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΦΑΝΗΣ, ΚΑΤΡΑΝΑΡΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ, ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΜΑΚΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΜΑΝΤΕΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΣΙΔΕΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ,ΤΑΜΠΑΚΗΣ ΒΑΙΟΣ, ΤΖΕΛΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΤΖΙΩΤΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΤΣΙΑΝΑΒΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΤΣΙΟΥΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΜΑΝΤΕΣ ΣΩΤΗΡΗΣ, ΜΠΑΚΑΒΕΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΜΠΕΝΕΚΗΣ ΤΟΜΥΣ, ΦΑΛΑΓΓΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου