Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Ήττες για Παιδικό και Προπαιδικο στην τρίτη αγωνιστική


Δεν κατάφερε κανένα από τα δυο τμήματα της Ακαδημίας να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα στα παιχνίδια που έγιναν το πρωί της Κυριακής 17/11/2013 με αντίπαλο τα αντίστοιχα τμήματα της Π.Α. Σοφάδων, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής των παιδικών πρωταθλημάτων.


Το Παιδικό τμήμα υπέστη απρόσμενη ήττα με σκορ 1-2 παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε στο 20' με ωραία ατομική προσπάθεια και άψογο τελείωμα από τον Γιώργο Πετρόπουλο. Η ισοφάριση όμως ήρθε λίγο πριν το ημίχρονο από απευθείας εκτέλεση φάουλ.
Στο δεύτερο μέρος η απόδοση των παικτών του Ατρομήτου έπεσε κατακόρυφα .Αποτέλεσμα ήταν οι φιλοξενούμενοι να περάσουν στην επίθεση και να πετύχουν το γκολ της νίκης με πέναλτι λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού.

Το Προπαιδικό τμήμα γνώρισε την τρίτη του ήττα με σκορ 0-4 παρά το γεγονός οτι οι μικροί παρουσιάστηκαν βελτιωμένοι σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια τους.

Την επόμενη αγωνιστική το Παιδικό αγωνίζεται και πάλι εντός έδρας με αντίπαλο τον Κρόνο, ενώ το Προπαιδικό αγωνίζεται εκτός έδρας με αντίπαλο τον Πλαστήρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου