Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Αυτός μάλιστα ήταν Ατρόμητος! 0-3 στους Σοφάδες!

Παίζοντας για 90΄ υπέροχο ποδόσφαιρο, ο Ατρόμητος έφυγε νικητής, στο κατ΄ ευφημισμό ντέρμπι, από τους Σοφάδες αφού υπέταξε με 0-3 τον Ηρακλή!Αφήνοντας πίσω την άσχημη εμφάνιση του κυπέλλου, με τον Α.Ο. Μυρίνης, από την αρχή μπήκε με άλλο αέρα στο γήπεδο και όλα έδειχναν ότι ήταν ζήτημα χρόνου να πετύχει γκολ. Αυτό έγινε σχετικά γρήγορα και συγκεκριμένα στο 19΄από στημένη φάση. Κόρνερ -ένα από τα 12 που εκτέλεσε ο Ατρόμητος στο πρώτο ημίχρονο- από τον Γκόβαρη, κεφαλιά λόμπα του Λιάπη, έξω από την δεξιά γωνία της μικρής περιοχής του Ηρακλή και η μπάλα καταλήγει στην αριστερή γωνία του τερματοφύλακα. Ήταν μια πολύ ωραία εκτέλεση, που πανηγυρίστηκε έξαλλα! Παρά το γκολ, ο Ατρόμητος πίεζε τους γηπεδούχους και δεν τους άφηνε να αναπνεύσουν. Με τον Παληγιάννη να είναι ο μόνος που έπαιζε men to men, το μεγάλο όνομα του Ηρακλή τον Χατζή, και τους υπόλοιπους να κινούνται ελεύθερα, οι φιλοξενούμενοι αποσυντόνισαν τους γηπεδούχους και έκαναν ότι ήθελαν στο γήπεδο! Το 0-2 δεν άργησε να έρθει και αυτό έγινε στο 32΄. Κόρνερ πάλι από τον Γκόβαρη, η μπάλα έρχεται στον έξω από την περιοχή στον Μουλάϊ ο οποίος βρίσκει μέσα στην περιοχή τον Λιάπη και αυτός με τη σειρά του με ωραία τρίπλα αποφεύγει τον προσωπικό του αντίπαλο και στρώνει την μπάλα στο Κυριακόπουλο, ο οποίος από το ύψος της μεγάλης περιοχής με σουτ δεν αφήνει περιθώρια αντίδρασης στο αντίπαλο τερματοφύλακα.

Το δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Ατρομήτου χαλάρωσαν λίγο βλέποντας και τους αντιπάλους να είναι ακίνδυνοι αλλά έλεγχαν πλήρως τον αγώνα και οι αντεπιθέσεις που έκαναν ήταν φωτιά. Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε στο 60΄ ο Κακαϊτσας με ατομική ενέργεια, μετά από βαθιά μπαλιά του Γκόβαρη, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και από πλάγια αριστερά και από δύσκολη θέση έκλεισε το σκορ. Στα θετικά του αγώνα το βάπτισμα πυρός του δεκαπεντάχρονου Μπλουγουρά που αγωνίστηκε για ένα δεκάλεπτο. Με την νίκη αυτή αυτή ο Ατρόμητος και σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα, αποσπάστηκε πέντε βαθμούς από τους διώκτες του.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: ΠΑΤΣΙΑΛΗΣ, ΜΟΥΛΑΪ, ΝΤΙΚΑΣ (55΄ΓΑΤΣΟΣ), ΛΙΑΠΗΣ, ΦΑΛΑΓΓΑΣ, ΠΑΛΗΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΚΟΒΑΡΗΣ (62΄ΠΟΛΥΖΟΣ), ΜΕΤΟΥΣΙ, ΚΑΚΑΪΤΣΑΣ (82΄ΜΠΛΟΥΓΟΥΡΑΣ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου