Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Πάτησε κορυφή ο Ατρόμητος (3-1 τον Διγενή)


Ο Ατρόμητος Παλαμά ήταν ο μεγάλος νικητής με σκορ 3-1 στο ντέρμπι πρωτοπόρων που έγινε σήμερα στο γήπεδο του Παλαμά για την 11η αγωνιστική της Α' κατηγορίας, με τον Μάκη Κυριακόπουλο να πετυχαίνει και τα τρία γκολ!.
Με την νίκη του αυτή η Παλαμιώτικη ομάδα κατάφερε να αναρριχηθεί στην κορυφή από όπου γκρέμισε τον σημερινό της αντίπαλο Διγενή Αρτεσιανού.

Πολύς κόσμος συνέρρευσε σήμερα στο γήπεδο του Ατρομήτου για να παρακολουθήσει το ματς, τόσο από τον Παλαμά όσο και άλλες περιοχές της Καρδίτσας (χαρακτηριστικό είναι ότι γινόταν το αδιαχώρητο από αυτοκίνητα γύρω από το γήπεδο!) και οι δυο ομάδες φρόντισαν να τους ανταμείψουν παίζοντας κατά διαστήματα αξιόλογο ποδόσφαιρο δημιουργώντας αρκετές φάσεις (κυρίως οι γηπεδούχοι) και πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Ατρόμητο να έχει την υπεροχή και να προσπαθεί να πετύχει γκολ.Κόντρα στη ροή του μάτς όμως ο Διγενής κατάφερε να προηγηθεί στο 25' με ένα εξαιρετικό γκολ του Οικονόμου ο οποίος τελείωσε τη φάση ψύχραιμα με απανωτές προσποιήσεις στους αμυντικούς του Ατρομήτου. Μια όμορφη φάση που ξεκίνησε απο την εκπληκτική σαραντάρα μπαλιά του Προύσαλη στον Κωστέλλο και αυτός βρήκε με τη μια σε θέση γκολ τον σκόρερ.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν αμέσως και στην επόμενη φάση ο Βασίλης Κακαϊτσας ανατράπηκε εντός περιοχής και ο διαιτητής Νότος έδειξε αμέσως το σημείο του πέναλτι και την κίτρινη κάρτα στον Φώτη Μιχαλόπουλο που ήταν η δεύτερη με αποτέλεσμα την αποβολή του.Ο Μάκης Κυριακόπουλος έστειλε την μπάλα στη μια γωνία τον τερματοφύλακα στην άλλη και ισοφάρισε.

Το δεύτερο μέρος ανήκε αποκλειστικά στον Ατρόμητο που εκμεταλλεύτηκε την αριθμητική του υπεροχή και κατάφερε να πετύχει άλλα δυο γκολ με τον Μάκη Κυριακόπουλο που σημείωσε και το πρώτο του χατ τρικ για φέτος.Το 2-1 έγινε στο 65' με δυνατό αριστερό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, ενώ με πανομοιότυπο τρόπο έγινε και το 3-1 λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού.

Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι καλό στο δεύτερο ημίχρονο (λόγω και της αποβολής όπως προείπαμε), ωστόσο έδειξαν ένα καλό σύνολο που δίκαια βρίσκεται ψηλά στην βαθμολογία.Άξια αναφοράς είναι η φάση του 58ου λεπτού που οι παίκτες του Διγενή εφάρμοσαν το fair play σταματώντας μια φάση (λόγω τραυματισμού παίκτη του Ατρομήτου) στην οποία έβγαιναν στην αντεπίθεση με παίκτη παραπάνω.

Μετά από πολλά χρόνια λοιπόν ο Ατρόμητος βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας της Α' κατηγορίας και στόχος διοίκησης, παικτών και προπονητή είναι να παραμείνει εκεί μέχρι το τέλος.

Την επόμενη αγωνιστική ο Ατρόμητος δοκιμάζεται στην δύσκολη έδρα του Ηρακλή Σοφάδων, ενώ ο Διγενής αντιμετωπίζει εντός έδρας τον φορμαρισμένο Α.Ο. Σελλάνων.

Η σύνθεση του Ατρομήτου : ΠΑΤΣΙΑΛΗΣ, ΝΤΙΚΑΣ (70΄ ΜΑΤΖΙΚΟΣ), ΜΟΥΛΑΪ, ΛΙΑΠΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΗΣ, ΠΑΛΗΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΚΟΒΑΡΗΣ, ΜΕΤΟΥΣΙ, ΓΑΤΣΟΣ (82' ΦΑΛΑΓΓΑΣ), ΚΑΚΑΪΤΣΑΣ.

Η σύνθεση του Διγενή : ΚΑΜΙΝΙΩΤΗΣ, ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ Λ., ΚΥΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ Φ., ΤΣΑΒΑΛΙΑΡΗΣ, ΠΡΟΥΣΑΛΗΣ, ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ (4' λ.τ. ΑΔΑΜΟΣ Π.), ΚΑΠΡΑΝΑΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΑΔΑΜΟΣ Π., ΚΩΣΤΕΛΛΟΣ.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου