Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Μια ισοπαλία και μια ήττα χθες για την Ακαδημία.

Και τα δυο μεγαλύτερα τμήματα της Ακαδημίας του Ατρομήτου αγωνίστηκαν χθες Σάββατο 09/11/2013 εκτός έδρας για την 2η αγωνιστική του Παιδικού και του Προπαιδικού πρωταθλήματος αντίστοιχα.

 Το Προπαιδικό τμήμα (γεννηθ. 2001-2002) δεν κατάφερε να ανταποκριθεί σε καμία περίπτωση στις απαιτήσεις του αγώνα που έγινε στον Σταυρό με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας και ηττήθηκε φυσιολογικά και δίκαια με το ευρύ 10-1.Το μοναδικό γκολ για τους μικρούς του Παλαμά πέτυχε στα μισά του β' ημιχρόνου με εκπληκτική ατομική ενέργεια και άψογο τελείωμα ο Νίκος Τσιανάβας.
Για τον Ατρόμητο αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι :
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΦΑΝΗΣ, ΚΑΤΡΑΝΑΡΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ, ΜΑΚΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΜΑΝΤΕΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΣΙΔΕΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ,ΤΑΜΠΑΚΗΣ ΒΑΙΟΣ, ΤΖΕΛΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΤΖΙΩΤΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΤΣΙΑΝΑΒΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΤΣΙΟΥΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΛΙΑΠΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΜΑΥΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ, ΠΑΤΣΙΑΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ.


Αντίθετα το Παιδικό τμήμα (γεννηθ. 1999-2000) τα πήγε πολύ καλύτερα στον εκτός έδρας αγώνα του με αντίπαλο τον Α.Σ. Πλαστήρα στο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο του Άρη Καρδίτσας.Τελικό αποτέλεσμα 3-3 με τους παίκτες του Ατρομήτου να προηγούνται απο νωρίς με 0-3 (4' Παπαδημητρίου, 10' και 15' Πετρόπουλος) αλλά να μην καταφέρνουν να κρατήσουν την νίκη αφού ισοφαρίστηκαν λίγο πριν το τέλος.
Για τον Ατρόμητο αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι :Παπαντίνας, Τσιανάβας, Κατσάρας, Πράπας, Θεοχάρης, Καραμήτρος, Σακέλλαρίου, Πετρόπουλος, Παπαδημητρίου, Λαϊνάς, Καραμαλίγκας, Καρακώστας και Μαντές.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου