Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Με το δεξί οι Παίδες του Ατρομήτου (4-0 την Νεφέλη Καλλιθήρου)

Με νίκη ξεκίνησε τους αγώνες του στο Παιδικό πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ.Κ. ο Ατρόμητος κερδίζοντας με 4-0 την Νεφέλη Καλλιθήρου στον Παλαμά (γήπεδο Ατρομήτου) παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο.

Οι γηπεδούχοι εκτός από τα τέσσερα γκολ είχαν πολλές ακόμα ευκαιρίες να πετύχουν περισσότερα τέρματα.








Χατ τρικ πέτυχε ο Γιώργος Πετρόπουλος για τους νικητές (που ήταν και αρχηγός σήμερα) στο 16' με πλασέ εκμεταλευόμενος λάθος της άμυνας των φιλοξενουμένων, στο 33' με άψογο τελείωμα σε τετ α τετ που του έβγαλε ο Κων/νος Καραμήτρος και στο 57' όταν και έκλεισε το σκορ με επίσης όμορφο αριστερό ψηλοκρεμαστό σουτ μετά από εξαιρετική ενέργεια και πάσα του Θωμά Κατσάρα. Το 3-0 σημείωσε με δυνατό σουτ μέσα απο την μεγάλη περιοχή ο Κων/νος Καραμήτρος στο 37'.

Το παρών στο σημερινό παιχνίδι έδωσε και ο νέος προπονητής της αντρικής ομάδας κος Γιάννης Μαντζίκος για να παρακολουθήσει τα ταλέντα της Ακαδημίας (το ίδιο είχε κάνει και στο φιλικό της προηγούμενης Κυριακής με την Αναγέννηση Καρδίτσας.)

Την επόμενη αγωνιστική ο Ατρόμητος αγωνίζεται εκτός έδρας με αντίπαλο τον Α.Σ. Πλαστήρα.

*Ευγενική χειρονομία απο τον πρόεδρο της ομάδας κο Νίκο Σακελλαρίου που πρόσφερε χυμούς στα παιδιά στον αγώνα αλλά και γονέα παιδιού της Ακαδημίας που πρόσφερε αναψυκτικό στους μικρούς ποδοσφαιριστές μετά τον κοπιαστικό αγώνα στο cafe Nemessis.
 


Οι συνθέσεις των ομάδων :
Ατρόμητος: Παπαντίνας, Τσιανάβας(50' Τρουβάς), Κατσάρας, Πράπας, Θεοχάρης, Καραμήτρος, Σακέλλαρίου(31' Καρακώστας), Πετρόπουλος, Παπαδημητρίου, Λαϊνάς και Μαντές.

Νεφάλη : Παναγιώτου, Ντελής, Κοσκινιώτης, Ντούλιας, Σερκέζος, Χρολλές, Μαλλιώρας, Γρίβας, Ντελής, Παπαλέξης και Τσιάκαλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου